Groeien met behulp van automatisering gaat

verder dan een tool.

Omdat…

Het is een proces waarin hulpmiddelen mensen en processen ondersteunen.

Wij gaan verder dan trainen alleen. Met onze consultancy borgen we aandacht voor communiceren, veranderen en trainen. Hoewel we de techniek gaaf vinden, zijn de processen en de gebruikers van de tooling ons uitgangspunt.

Samen met jou zorgen we ervoor dat zij geïnformeerd en gemotiveerd worden. We stellen de impact vast en bereiden de gebruikers hierop voor. We leren ze hoe het werkt en maken ze zelfredzaam.

Image

Samen maken we het verschil in de digitale transformatie

Gratis Quickscan.

Weten waar je staat
Als je weet dat er meer te halen is uit je digitaal handelsproces, maar je niet weet waar je moet beginnen? Dan is onze Digital Leadership Quick Scan iets voor jou. Hiermee lichten wij jouw bedrijf door om te bepalen waar je het best aanpassingen kan doen om meer uit je webshop of product data te halen.

Wat we doen
Wij kijken naar het samenstel van Klantprocessen, Technologie en Product Informatie, om vast te stellen hoe het digitaal handelsproces van jouw organisatie geoptimaliseerd kan worden. Meer conversie, minder retouren, minder klantvragen en natuurlijk betere marges uit jouw afzet kanalen.

Ja graag een quickscan

Product informatie managen

Degelijk advies over wat te bereiken valt.
Wat is de huidige en wat is de gewenste situatie vanuit de strategie? Waar sta je nu en waar willen jullie naar toe? Hoe ziet de huidige omgeving eruit en wat moet er gebeuren om klaar te zijn voor de toekomst?

Wij helpen verbeteren
Wij helpen de organisatie de doelen te bereiken door technologie op de juiste manier in te zetten. Dit doen we niet alleen door implementatie maar juist door te kijken naar hoe product informatie processen nu werken en hoe de mensen om gaan met de informatie. Op basis van de uitkomst geven we adviezen voor verbetering en waar nodig helpen we met implementeren.

Lees meer

Productadata kwaliteit

Productinformatie is de start voor groei
Met een product datakwaliteit scan analyseren we de kwaliteit van je productinformatie. Met een PIM architectuur-assessment analyseren we hoe jullie het managen van productinformatie doen. Zijn organisatie, informatie en technologie in balans?

Product informatie management
Het verbeteren van de kwaliteit is echter geen kwestie van even een tool inzetten. Product informatie kwaliteit verbetering is een proces wat je kunt ondersteunen met behulp van een tool. Wat is de huidige en wat is de gewenste situatie vanuit de strategie? We maken product informatie management van iedereen en niet van bijvoorbeeld alleen IT, marketing, sales of inkoop.

Lees meer

Technologie kiezen

PIM is meer dan een systeem, maar de technologie maakt wel het verschil
Met de juiste IT kan uw bedrijf het verschil maken in de digitale wereld. Maar hoe kies je nu de juiste technologie voor uw bedrijf? Vanuit onze ervaring zijn er verschillende elementen waar je op kan letten bij de keuze van tooling en systemen.

Consultancy
Met onze consultancy gaan we in op de vraag hoe de organisatie, de informatie en technologie naadloos op elkaar aansluiten. Hierbij geven we onafhankelijke adviezen los van de 3 software producten die we aanbieden.

Hulp nodig bij het kiezen van een PIM-systeem?                               

Download whitepaper

Onze klanten

image
image
image
 
 
 

Productdata beter op orde hebben?.

Vul onderstaand formulier in, dan bel ik je binnen 24 uur terug.

Natuurlijk mag bellen of direct een meeting inplannen in mijn agenda.

Image

Ik vertel je alles over productdata

Door het optimaal inrichten van jullie digitale handelsproces.

Image Description

Wilko van Gurp

Salesmanager
Image